Hasznos ötletek angol nyelvtanuláshoz

Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy. Ez nemcsak hasznos, hanem olyan szempontból is igaz, hogy minden nyelv máshogy tapogatja le a valóságot, ezért egy új nyelv mindig új lehetőséget is teremt a valóság felfedezésére. Kívánom, hogy ezzel a felfedezői kíváncsisággal vágj neki, és akkor a nyelvtanulás soha nem lesz unalmas kötelesség.

Online szótár

Utolsó kommentek











JOKES BY KIDS

Valamiből meg is kell élni...

www.sejtkiraly.hu - Flavin7-es természetes magyar étrend- kiegészítők, vitaminok – Sejtkiraly.hu webáruház, tanácsadás, hatásterületek szerinti javaslatok és információk

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Wisdom - bölcsesség

2009.05.02. 17:06 aranynap


Abból kiindulva, hogy a legnagyobb ajándék, amit a generációk továbbadhatnak, az az élettapasztalatukból leszűrt bölcsesség, a díjnyertes new yorki fotográfus és filmrendező, Andrew Zuckerman 50 hírességet - van köztük író, színész, zenész, politikus, egyházi vezető, üzletember - interjúvolt meg, akik mind elmúltak már 65 évesek. Az interjúkból könyv készült 60 perces dvd melléklettel. Többek között Nelson Mandela, Frank Gehry, Judi Dench, Desmond Tutu, Clint Eastwood, Ted Kennedy, Robert Redford, Vaclav Havel, Terence Conran, Buzz Aldrin, Lou Reed, Willie Nelson, Madeline Albright, Jane Goodall, Burt Bacharach, Andrew Wyeth, Vanessa Redgrave, Nadine Gordimer életbölcsessége szolgálhat tanulságul és ihletésként a következő generációknak.

Szólj hozzá!

Címkék: film wisdom andrew zuckerman

Namecheap.com - Cheap domain name registration, renewal and transfers - Free SSL Certificates - Web Hosting

A bejegyzés trackback címe:

https://angol.blog.hu/api/trackback/id/tr931098983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása